Top Social

Triple Chocolate Cookies

|

scroll down for English
De här trippel choklad kakor är helt underbara och ett måste för alla choklad älskare. Hasselnötsmjölet ger en god smak till kakorna.
32 st
160 gram smör
1 ägg
1 äggula
1,2 dl hasselnötsmjöl
1,2 dl ljust muscovadosocker
1,6 dl strösocker
4 dl vetemjöl
1 tsk bikarbonat
1 tsk bakpulver
1 krm salt
1/2 tsk vaniljpulver
1,2 dl vita chokladknappar
1,2 dl ljusa chokladknappar
1,2 dl mörka chokladknappar
Sätt bakplåtspapper på fyra plåtar. Förvärm ugnen till 160° C.
Bland mjöl, hasselnöstmjöl, bakpulver, bikarbonat, salt och vaniljpulver i en skål.
Vispa socker och smör mjukt och smidigt. Blanda i ägg och äggula, rör om ordentligt.
Blanda ner mjölblandingen i smörblandningen, rör om så att det blandas. Blanda i chokladknapparna.
Rulla till bollar, platta till dem då de läggs på bakplåtspappret. Sätt dem inte för tätt, de kommer att sprida sig.
Grädda dem mitt i ugnen i 12 minuter.
Ta ut kakorna och låt dem svalna på ett galler.
These triple chocolate cookies is absolutely gorgeous and a must for all chocolate lovers. The hazelnut flour gives a good flavor to the cookies.
32 pieces
 Cookies
5,6 ounces of butter
1 egg
1 egg yolk
1/2 cup hazelnut flour
1/2 cup light muscovado sugar
1/3 cup granulated sugar
1 1/4 cup all-purpose flour
1 tsp baking soda
1 tsp baking powder
1 pinch of salt
1/2 tsp vanilla powder
1/2 cup white chocolate buttons
1/2 cup light chocolate buttons
1/2 cups dark chocolate buttons
Put parchment paper on four plates. Preheat oven to 320° F.
Combine, in a bowl flour, hazelnut flour, baking powder, baking soda, salt and vanilla powder.
Whisk sugar and butter, soft and supple. Mix in the egg & egg yolk, stir well.
Stir in the flour mixture into the butter, stir to mix. Mix in the chocolate buttons.
Roll the dough into balls and flatten them when you put them on the parchament paper. Don't put them close because they will spread in the oven.
Bake them in 12 minutes in the oven.
Remove the cookies and let them cool on a rack.
Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar