Top Social

Cheesecake bits

|



scroll down for English
Julmaten har knappt hunnit smälta förrän det är dags att börja fundera över vad för gott som ska stå till bords när nyårsafton kommer. De här små delikata cheesecake bitarna går bra att göra i förväg och sedan förvaras i frysen, bra va? Det går även bra att göra det i en stor springform i stället för små mumsbitar.
Ingredienser
12-14 stycken
185 gram vit choklad
400 gram Cream cheese
225 gram svart vinbärs gelé
4 msk pressad apelsin
4 msk grädde
6 msk smält smör
150 gram pepparkakor
Sätt ut muffinsformar i en muffinsplåt eller använd silikonformar.
Hacka chokladen och smält den tillsammans med grädden i ett vattenbad eller i mikron.
Sätt cream cheesen i en skål, rör om så den blir len. Blanda i svartvinbärs gelén och vispa så att det blir en len blandning.
Blanda i chokladen och rör om.
Häll blandningen i formarna. Sätt in dem i frysen.
Mixa pepparkakorna så att det blir ett fint smul. Blanda i smöret.
Ta fram formarna och smula över pepparkakssmulet. Ställ tillbaka i frysen och låt dem vara där i minst 3 timmar.
Ringla över lite smält choklad och strö över lite frystorkade hallon före servering.

After all Christmas food that barely has time to melt until it's time to start thinking about what delicous treats that will be served at New Year's Eve. These small delicate cheesecake bits possible can be done ahed and then stored in the freezer, good huh? It´s also possible to do it in a large springform rather then small pieces.
Ingredients
12-14 pieces
6,5 ounces of white chocolate
14 ounces Cream cheese
8 ounces of black currants jelly
4 tbsp squeezed orange
4 tbsp heavy cream
6 tbsp melted butter
5,2 ounces Gingerbread
Map muffin cups in a muffin pan or use silicone molds.
Chop the chocolate and melt it with the cream in a water bath or in the microwave.
Put the cream cheesen in a bowl, stir, so it becomes smooth. Mix in the blackcurrant gel and whisk so that it becomes a smooth mixture.
Mix in the chocolate and stir.
Pour the mixture into molds. Put them in the freezer.
Mix the gingerbread with a mixer, so that it becomes a fine crumb. Mix in the butter.
Take out the cups and crumble over the crumble. Set back in the freezer and leave them there for at least 3 hours.
Drizzle with some melted chocolate and sprinkle with freeze-dried raspberries before serving.

Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar