Top Social

Bounty Ice Cream Cake

|

Scroll down for English
Om du älskar Bounty godis kommer du att gilla den här glasstårtan. En bra dessert till nyårsafton eftersom den går bra att göra redan idag och förvaras i frysen.
Ingredienser
2 dl vispgrädde
1,2 dl mjölk
2 msk florsocker 
1 burk sötad kondenserad mjölk 
1,2 dl kokos flingor 
Saften av en halv lime 
2 tsk Bourbon Vanilj extrakt 
Topping 
75 gram mjölkchoklad
75 gram mörk choklad
Kokoschips
Klä en springform med diametern 15 cm med baklåtspapper. 
Häll grädden i en skål och vispa den mjuk och fluffig.
Blanda mjölk, kondenserad mjölk, lime, florsocker och vanilj extrakt i en skål. Rör om så att det blandas väl.
Rör ned blandningen i grädden och blanda det väl.
Häll över smeten i en glassmaskin. Kör maskinen fram till att glassen är klar.
Sätt glassen i springformen och knacka den i bordskanten så att alla luftbubblor försvinner. Täck med plastfolie. Ställ in i frysen. Låt den stå där i minst 6 timmar.
Hacka chokladen och sätt hälften i en skål. Värm den i mikrovågsugnen så att chokladen smälter. Rör ner resten av chokladen, blanda så att all choklad smälter. Låt chokladen svalna.
När chokladen smält bred ut den över glassen, gör det snabbt, för chokladen stelnar fort. Servera på en gång eller ställ in den i frysen i en burk med lock.
If you love Bounty candy, you'll love this ice cream cake. A lovely dessert for New Year's Eve, you can make it today and keep in the freezer.
Ingredients 
3/4 cup 4 tsp heavy cream
1/2 cup milk
2 tbsp powdered sugar
1 can sweetened condensed milk
1/2 cup coconut flakes
Juice of half a lime
2 tsp Bourbon Vanilla Extract
Topping
75 grams of milk chocolate
75 grams of dark chocolate 
Coconut Chips
Line a springform with a diameter of 6 inches with parchment paper.
Pour the cream into a bowl and whisk it soft and fluffy.
Mix the milk, condensed milk, lime juice, powdered sugar and vanilla extract in a bowl. Stir to mix well.
Stir the mixture into the cream and mix it well.
Pour the mixture into an ice cream machine. Run the machine until the ice cream is ready.
Put the ice cream in the springform and tap the edge of the table so that any air bubbles. Cover with plastic wrap. Set in the freezer. Let it stand for at least 6 hours.
Chop the chocolate and put half in a bowl. Heat it in the microwave oven so that the chocolate melts. Stir in the rest of the chocolate, mixing so that all chocolate melts. Let the chocolate cool.
When the chocolate has melted spread it out over the ice cream, do it quickly, the chocolate hardens quickly. Serve at once, or set it in the freezer in a jar with lid.

Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar