Top Social

Rice Krispies Treats

|




scroll down for english
Min yngsta flicka älskar Rice Krispies treats, det är en stående beställning när hon fyller år. Just den här varianten är hennes favorit. 
Ingredienser
100 gram vit choklad
200 gram marshmallows
6 dl Rice Crispis
2 msk neutral olja
Topping
1,2 dl färgade mini marshmallows
2-3 msk färgat strössel
30 gram vit choklad
Klä en form, 20x20 cm, med bakplåtspapper. Ta en skål som tål att vara i mikrovågsugnen. Klipp marshmallowsen i mindre bitar. Hacka chokladen i små bitar. Blanda samman choklad, marshmallows och olja i skålen.
Värm cirka 1-11/2 minut i mikron, ta ut och rör om. Blanda i Rice Krispies, gör det snabbt. Häll blandningen i formen och platta till.
Strö över mini marshmallowsen. Smält chokladen i mikrovågsugnen och ringla över den över hela kakan. Strö över strösslet.
Ställ in kakan i kylskåpet och låt den vara där i minst en timme. Skär i bitar med en vass kniv. Förvara i en burk med lock I kylskåpet. Går även bra att frysa.
My youngest girl loves Rice Krispies treats, it is a standing order for her birthday. This version is her favorite.
Ingredients

100 grams of white chocolate
200 grams marshmallows
2 1/2 cups Rice Krispies
2 tbsp neutral oil
Topping
1/2 cup colored miniature marshmallows
2-3 tbsp colored sprinkles
30 grams of white chocolate
Line a mold, 8x8 inches, with parchament paper. Take a bowl that can tolerate being in the microwave. Cut the Marshmallows into smaller pieces. Chop the chocolate into small pieces. Mix chocolate, marshmallows and oil in the bowl.
Heat about 1-11/2 minutes in the microwave, take out and stir. Mix in the Rice Krispies, do it quickly. Pour the mixture including into the baking tin and flatten.
Sprinkle with mini marshmallows. Melt the chocolate in the microwave and drizzle it over the cake. Drizzel over the sprinkle.
Set the cake in the refrigerator and leave it there for at least an hour. Cut into pieces with a sharp knife. Store in a jar with lid in the refrigerator.



Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar