Top Social

Chocolate & raspberry granolabars

|
Scroll down for English
Granolabars med rå choklad och frystorkade hallon. Om du inte provat rå choklad tycker jag verkligen att du ska göra det, den är fylld med nyttigheter och supergod. De här granolabarsen är ett bra mellanmål och det är inte helt fel att de är så goda.
ingredienser
3 små bananer
3 dl havregryn
1,2 dl mandelsmör
1,8 dl mandelmjöl
1 tsk vaniljpulver

3 msk honung
1,2 dl frystorkade hallon
50 gram rå choklad 
3 msk kakao

1,2 dl pecannötter
0,6 dl melon kärnor
Börja med att rosta pecannötterna, det gör du genom att bre ut dem på en plåt med bakplåtspapper. Grädda dem mitt i ugnen på 175° C i några minuter, ta ut och rör om och låt dem vara några minuter till. Se till så att de inte bränns. Låt de svalna.
Mosa sedan bananerna riktigt ordentligt med en mixerstav, tillsätt mandelsmöret och rör ihop till en slät massa. Blanda i resten av ingredienserna förutom chokladen. Hacka chokladen i små bitar och rör om allt ordentligt. Tryck ut massan på en plåt med baklåtspapper. Det går lättare att trycka ut massan om man fuktar fingrarna med lite vatten. Grädda sedan mitt i ugnen i cirka 20-25 minuter  på 175° C.
Ta ut från ugnen och flytta över till en skärbräda, låt det svalna och skär sedan i avlånga bitar.
Förvara i en burk med lock i kylskåpet, håller cirka en vecka i kylskåpet om de förvaras i en burk med lock.

Granolabars with raw chocolate and freeze-dried raspberries. If you have not tried raw chocolate I really think you should do it, it's healthy and yummy. These granolabarsen are a great snack and it is not entirely wrong that they are so good.
Ingredients
3 small bananas
1 1/4 cup rolled oats
1/2 cup almond butter
3/4 cup almond flour
1 tsp vanilla powder
1/2 cup freeze-dried raspberries
3 tbsp honey
50 grams of raw chocolate (goes well with dark chocolate).
3 tbsp cocoa powder
1/2 cup pecan nuts
1/4 cup melon seeds
Start by toasting the pecan, spread the pecan on a baking sheet with parchment paper. Bake them in the oven at 347 ° F for a few minutes, take out and stir and let them be a few minutes. Make sure they do not burn. Let them cool.
Mash the bananas then really well with a blender, add almond butter and mix to a smooth paste. Add the remaining ingredients except the chocolate. Chop the chocolate into small pieces and stir everything thoroughly. Press the pulp out on a plate with parchment paper. It is easier to push the pulp if you moist your fingers with a little water. Bake in the center of the oven for about 20-25 minutes at 347 ° F.
Remove from oven and transfer to a cutting board, let it cool and then cut into oblong pieces. Store in a jar with lid in the refrigerator, keep about a week in the refrigerator if kept in a jar with lid.



Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar