Top Social

Blueberry cream cheese ice cream

|



scroll down for English
Hösten har intagit stan och löven skiftar vackert i färg. Skogen har varit full av blåbär i år, mycket tack vare den regniga sommaren. Jag har själv inte plockat några blåbär utan fått det serverat genom att min mamma plockat åt mig. Jag har tacksamt tagit emot blåbären, för jag älskar blåbär. Så nu blir det mycket blåbärs recept, blåbärssylt, blåbärssmoothie, blåbärspaj och annat gott med blåbär. Har ni någon favorit med blåbär?
Ingredienser
200 gram Cream cheese
3 dl grädde
150 gram vit choklad
1,6 dl blåbär
0,6 dl strösocker
1 msk pressad citron
Smält chokladen tillsammans med grädden i en kastrull. Häll över chokladblandningen i en annan skål och ställ det i kylskåpet, låt det stå i kylskåpet i minst en timme.
 Sjud blåbären tillsammans med strösockret i en kastrull i cirka fem minuter, skumma av under tiden. Låt det svalna och mixa det sedan till en fin puré. 
Rör Cream cheesen slät och blanda det med chokladblandningen och den pressade citronen, tillsätt blåbärspuréen.
Häll sedan blandningen i en glassmaskin. Kör blandningen i glassmaskinen i cirka 15 minuter eller fram till att den är helt färdig. Häll sedan upp i en form som tål att vara i frysen och ställ in glassen i frysen, låt det stelna i minst tre timmar. Ta fram och låt glassen tina lite innan den serveras, bäst om den får tina en stund i kylskåpet. 
The fall has taken the town and leaves vary in color. The forest has been full of blueberries this year, much thanks to the rainy summer. I myself have not picked any blueberries, my mother has picked for me. I have gratefully received the blueberries. I love blueberries. So now it will be a lot of blueberrie recipes, bluberry jam, smoothies with blueberries, blueberrie pie and other goodies with blueberries. Do you have any favorite with blueberries?
Ingredients
 200 gram cream cheese
  1 1/4 cup heavy cream
150 gram White chocolate 
2/3 cup blueberries
1/4 cup granulated sugar
1 tbsp lemon juice
Melt the chocolate with the cream in a saucepan. Pour over chocolate mixture into another bowl and set it in the fridge, let it stand in the refrigerator for at least an hour.
Simmer the blueberries together with the sugar in a pan for about five minutes, skim off.
  Stir the cream cheese smooth and mix it with chocolate mixture and the lemon juice, add the puree.
 Then pour the mix into an ice cream maker. Run the mixture in the ice cream maker for approximately 15 minutes or until it is completely finished. Then pour into a form that can withstand being in the freezer and place it in the ice cream in the freezer, let it solidify for about for three hours. Take out and let the ice cream thaw a bit before it is served,best if it thaws a while in the fridge
 

Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar