Top Social

Apple cookies

|
Scroll down for English
Nu när hösten har kommit så kommer även alla förkylningar, själv är jag förkyld. Inte kul då jag ska flyga imorgon. De här kakorna bakade jag i helgen och själv blev jag nöjd med resultatet. Kakor som känns lite som höst, goda att äta lite varma.
20 stycken
100 gram smör, rumstempererat  
3 dl vetemjöl
1,2 dl havregryn
1,2 dl muscovadoråsocker 
2 msk vaniljsocker 
1 tsk bakpulver
1 ägg, rumstempererat 
1,2 dl torkade small äppelbitar
Sikta ner muscovadoråsocker ett i en skål, på det sättet får du bort eventuella klumpar i sockret. Blanda i resten av de torra ingredienserna ( ej äppelbitarna), och rör om. Blanda ner smör och ägg, Nyp ihop till en deg. Blanda i äppelbitarna.
Sätt bakplåtspapper på två plåtar. Dela degen i ca 20 bitar. Rulla till bollar och platta till dem när du lägger dem på bakplåtspappret.
Grädda dem i 12-15 minuter på 175 ° C,  ta ut och låt svalna.
Now that fall has arrived so too all the colds, I have a cold. Not fun when I´m flying tomorrow. Not fun when I'm out and fly tomorrow. These cookies I baked last weekend and myself, I was pleased with the result. Cookies that feels a bit like autumn, good to eat a little warm.
20 pieces
100 gram butter, softened
1 1/4 cup all-purpose flour
1/2 cup rolled oats
1/2 cup muscovado sugar
2 tbsp vanilla sugar
1 tsp baking powder
1 egg, room temperature
1/2 cup dried small apple pieces
Sift down the muscovado sugar in a bowl, that way you get rid of any lumps in the sugar. Mix in the rest of the dry ingredients (except the apple pieces), and stir. Mix the butter and egg, Pinch a dough. Mix in the apple pieces.
Put parchment paper on two plates. Divide the dough into about 20 pieces. Roll into balls and flatten them when you put them on the parchment paper.
Bake for 12-15 minutes at 347 ° F, remove and let cool.

Aim down the muscovado sugar in a bowl, that way you get out any lumps in the sugar. Mix in the rest of the dry ingredients (not the Apple pieces), and stir. Mix the butter and egg, pinch together to a paste. Mix in the Apple pieces. Put parchment paper on two plates. Divide dough into about 20 pieces. Roll into balls and flatten them when you place them on parchment paper. Bake them for 12-15 minutes at 175 ° C, take out and let cool.






Be First to Post Comment !
Skicka en kommentar